top of page

Om oss.  

 BliSedd. Vi skapar event i alla format. Möten mellan människor & varumärken. Koncept & produktion.

Vad kan vi göra för er?

Vi är experter på att skapa event som sticker ut från mängden och lämnar ett varaktigt avtryck. Oavsett om det handlar om att planera en produktlansering, en företagsfest eller ett PR-event, finns vi här för att hjälpa till. Vår mångsidighet, erfarenhet och passion för eventproduktion är vad som skiljer oss från mängden.

Marknadsföring

Bli Sedd är en pålitlig och erfaren partner för ditt företags synlighet och framgång. Med vår hjälp får du expertis och stöd för att nå ut till en bred publik och få den uppmärksamhet du förtjänar. Vi har hjälpt många företag genom åren och ser fram emot att göra det samma för dig.

Företagsevent

Vill ni fira företagets framgångar med en minnesvärd fest för alla medarbetare? Då har ni kommit rätt! På Bli Sedd skapar vi storslagna företagsevent som ingen kommer att glömma. Låt oss hjälpa er att skapa en oförglömlig fest för era kollegor.

Eventmarketing

Med vårt event marketing-team kan du vara säker på att ni når rätt målgrupp. Vi skapar evenemang för alla åldrar, och når en bred målgrupp. Vi är experter på att uppnå resultat, oavsett om det handlar om att lansera en ny produkt eller marknadsföra ett befintligt varumärke. 

Några av våra tidigare kunder

Coca Cola - Burn - Bayside - Västervik.com - Helsingborg - Höganäs - Kullaflyg - Eriks Fönsterputs - Mix Megapol - Hallå - Skånska dagbladet - Hasbro - Lego - Yoump - Barnens dag - Elite hotels - Halmstad äventyrsland - Harrys - Tivoli - Sirocco - Le Cardinal - Heat - Pitchers - Sundspärlan - Helsingborgs arena - Hamnkrogen - Scandlines - Clarion Hotel Sea U

bottom of page