top of page
Red Carpet Event

FEST FÖR ER SKOLA?

Bli  Sedd har sedan 2006 hjälpt elever och elevorganisationer i Helsingborg med omnejd att arrangera studentfester, studentbal, studentskivor, skolfest,
nedräkningsfester
insparksfester, avslutningsfester & gymnasiefester.
Vår existens grundas i att ingen elev någonsin ska behöva ta en ekonomisk risk för att arrangera ett event.

Med vår långa erfarenhet kommer ett brett kontaktnät vilket gör att vi har förtroendet att arrangera i lokaler som är långt ifrån öppna för alla att arrangera i.

Vill ni inte vara helt själva med er skola på er fest går det även att co-hosta ett event med oss.
Detta innebär att ni hakar på något av våra planerade event så abonnerar vi en våning på klubben bara för Er skola.


Vi hoppas på förmånen att få jobba med just dig och din skola!

Kontakta oss idag så planerar vi nästa oförglömliga event tillsammans!
 

Nedan följer några av våra mest populära lokaler!

Le Cardinal i Helsingborg

01

LE CARDINAL

En av stadens mest populära nattklubbar med två våningar till ert förfogande. Hela huset har plats för 400 personer men är ni ett mindre sällskap går det att abonnera en våning bara för er. 

02

Sirocco

Sirocco är inte öppet löpande så här finns det oändliga möjligheter att lägga event även på helger. Med sin stora led-vägg och balkong är detta en av stadens skönaste klubbar att lägga event på. Med plats för 450 personer och möjlighet att tex bara abonnera balkongen är Sirocco ett utmärkt ställe för en skolfest!

Klubbkänsla till max på Sirocco
Nattklubben Heat i Helsingborg

03

Heat

Heat är en av Helsingborg senast renoverade klubbar som kan ta emot hela 500 personer. Ett utmärkt ställe att lägga både fest och middag på. På deras dansgolv har folk dansat i årtionden!

Studentbal & Studentskiva
Minnen för livet!

Bli Sedd har sedan 2006 arrangerat Helsingborgs officiella Studentbal som årligen lockar över 800 personer. Med sitt höga deltagarantal är detta en av Sveriges största. Med denna erfarenheten i ryggen vet vi vilken logistik som krävs för att genomföra ett arrangemang i denna storlek. Alltifrån platsbokning till sittningen väl på plats kräver enorm planering. Support är vår starka sida och där hjäper vi er hela vägen så att ni inte behöver ta emot alla frågor från elever/föräldrar.

Vi arrangerar årligen studentbal för skolor med alltifrån 100-800 baldeltagare.
Slott eller koja? Det är helt upp till Er!

Dunkers bar och matsalar i Helsingborg

01

DUNKERS SALONGER

Dunkers Salonger är en utmärkt lokal med vattnet som granne. Med sin stora trappa i entrén blir det en mäktig samlingsplats för nära och kära. Här kan man sätta 300 pers totalt på 2 våningar. Är man färre är ovanvåningen perfekt. Det gäller att boka i tid för i lokalerna är det bröllop på löpande band.

02

Sundspärlan

På Sundspärlan har vi arrangerat Helsingborgs officiella studentfest sedan många år tillbaka. Här är möjligheterna obegränsade med möjlighet att sätta närmre 1100 personer i samma lokal.

Uppdukat för bal på Sundspärlan
Mobile Phone

Kontakta oss så skapar vi magi tillsammans!

Bli Sedd AB
Helsingborg

0708102722

info(snabel-a)blisedd.se

  • Instagram
  • Facebook

Tack för ditt meddelande!

bottom of page