top of page

INPSIRERANDE FÖRELÄSNING MED

MÅRTEN NYLEN

marten-nylen.jpg

Möt supercoachen Mårten Nylén och ta del av hans bästa tips i en föreläsning som handlar om något viktigare än bara träning.

Att må bra ska vara enkelt, men varför tycker vi så ofta att det är så svårt? Mårtens definition av hälsa är att må bra inifrån och ut. Allting startar med dig, du är unik och är alltid värd att må bra! 

 

Mårten Nylén är en av våra absolut främsta hälsoinspiratörer. Du har sett honom som tränaren i tv-programmet Biggest Loser och som programledare för Ninja Warrior. Han är PT till några av våra mest kända profiler och väljer att inte bara fokusera på det fysiska utan påminner oss om att det alltid handlar om helheten. Han lägger stor vikt på förebyggandet av psykisk och mental ohälsa för att kunna motverka och minska både utmattning och stress, och i dagens ”snabba” samhälle kan hans tips och verktyg göra en stor skillnad. 

 

Nu kommer Mårten, utnämnd till årets talare 2023, till Helsingborg och Clarion hotel Sea U för en föreläsning med ett viktigt budskap i att må bra som den man är. Kom med vännen, sonen, dottern, kollegorna eller gör detta till en fantastiskt present - till dig själv!

 

Passa på att avnjuta en bit mat innan eller efter föreläsningen i någon av våra restauranger.

bottom of page