top of page

tors 10 sep.

|

Sundspärlan

En kväll med Paolo Roberto

Äntligen kommer Paolo Roberto till Helsingborg med sin SUCCÈ föreläsning "Det finns inga mirakelkurer" som handlar om Kost, Motion och Hälsa! Pris från 199kr

Registration is Closed
See other events

Time & Location

10 sep. 2020 18:00

Sundspärlan, Fältarpsvägen 60, 256 59 Helsingborg, Sweden

About the event

Paolo Roberto föreläser om Kost, Motion och Hälsa

Pris från 199kr

FÖRELÄSNINGEN "Det finns inga mirakelkurer" Det skrivs mer än någonsin om hälsa och det kommer ständigt nya dieter och träningsformer. Trots detta blir svensken allt mer överviktigt och 14 % lider av fetma och generellt stoppar vi i oss mer än vad vi gör av med.

Det gäller att sortera i hälsoträsket – och den dåliga nyheten är att det inte finns några mirakelkurer medan den goda är att små förändringar leder till stora förbättringar. Det gäller att vakna varje dag och hålla fast vid sin plan och planera in och prioritera sin hälsa.

Träning ska kännas bra efter utfört pass och inte innan. Alltför ofta väntar vi på att motivationen ska komma istället för att leta upp den. Framför allt handlar det om hur du mår och inte hur du ser ut. För filar du för mycket på ytan blir det tomt i bröstet.

*********

TIDER 18.00 Insläpp, mingel 19.00 Föreläsningen startar. Föreläsningen pågår i cirka 90 minuter med efterföljande frågor, foto & autografer.

Ståplats: 199 kr Parkett: 249 kr Främre parkett: 349 kr

*********

OM PAOLO Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

Gemensamt med de parallella karriärerna är den konstanta frågan: Ska du? Paolo har konstant vägrat att låsa in sig i ett fack och alltid låtit nyfikenheten varit större än rädslan. För rädslan är det fängelse där du låser in dina drömmar.

Entreprenörskap handlar om att tänka annorlunda och att våga ta steget. Det finns ingen perfekt plan, produkt eller samarbete. Ibland måste man våga lyfta och bygga vidare man flyger

Share this event

bottom of page